I forbindelsen med at vi alle skal gøre vores for at hindre smitten spreder sig, kommer der til at være ændringer hos Animerch, mens vi stadigvæk gøre hvad vi kan for at fortsætter som sædvanlig, som vi opsummere here og opdatere løbende som situationen udvikler sig.

?: Holder Animerch åbent under Corona epidemien?
!: Ja, både den fysiske butik på Gothersgade og Webshoppen er åbent, dog med forholdsregler når du besøger butikken, så som højst 3 kunder i butikken af gangen, så vi kan passe på hinanden.

?: Kan min online bestilling stadigvæk blive sendt?
!: Animerch sender via GLS, som stadigvæk køre som normalt og vi vil under epidemien gratis opgradere alle forsendelse til direkte til døren, i sted for til afhentning på nærmeste pakkeshop, så du ikke behøver at gå uden for. 
Har du allerede bestilt levering til døren, smider vi en bonus med din ordre.
Ønske du ikke at røre GLS skanner for at kvittere for din levering, kan man udfylder en fuldmagt som man kan vise til deres vognman. Du finder den her på GLS hjemmeside.

?: Kan Animerch henter vare hjem, selv om grænsen er lukkede?
!: Den danske grænser er stadigvæk åbent for varekørsel, dette inkludere Animerchs leveringer fra distributøre af vare vi henter hjem til lager eller til bestilling, som derfor fortsætter som normal.