March 17, 2020

3 anime du kan se med familien.

Da mange af os alligevel har ekstra god tid med familien, har Animerch smidt 3 anbefale sammen af serie som kan nydes af både unge og voksne, helt lovligt online eller på netflix. Bemærk dog at bortset fra på netflix, så er de med engelske undertekster.

A place further than the universe / Sora yori mo Tōi Basho


©Madhouse & Crunchyroll
En underholdende, nede på jorden serie, som tiltrods for dens premise om 4 veninde som prøve at tag med en expedition til Sydpolen er både smuk animeret og smuk skrevet og med dens 13 episode kan man snild blive færdig i løbet af et par dag og blive efterlad med en god og tilfreds følelse. 
Kan ses på Crunchy roll.

 

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba


©Koyoharu Gotoge / SHUEISHA, Aniplex, ufotable


For en mere rå action fokuseret serie hvis der ikke er yngrer børn i familien, kan man hygge sig med Kimetsu no Yaiba om Tanjiro's kampe mod dæmoner i et forsøg på at hævner hams familie og gøre hans søster til menneske igen, efter hun selv blev til en dæmon. Det er mesterlig animeret og koreograferet action af Ufotable, afbrudt af lige så gode emotionelle scener, dog med en lidt ujævn rytme til tide. Med dens 26 episode, så kan man kommer igennem den i løbet af ugen.

Kan ses på Wakanim. Kræver dog at man lave en gratis bruger.

Little Witch Academia


©Studio Trigger

I meget grove træk, Harry Potter som anime, men i sted for en udvalgt helt, følger vi Atsuko. En pige med ben i næsen og masse af gå på mod, som ikke lad som stopper af noget så banalt som mangel af talent i magiske fag. Det kommer der både en morsomt, flot og rørende fortælling ud af når vi følger hende daglige dage sammen med hendes veninde, animeret af Trigger der lige så legende let lave visuel komi i bedste looney toon stil, som de lave magiske scener og dynamisk action sekvenser. Og så kan den ses med dansk undertekst så de yngre også kan følger med.

Kan ses på dansk Netflix, med dansk undertekst.

2020/03/24

kVCtYaRBqA said:

agSjLqzTiVKAMnF

2020/03/24

VKmoezryLCxRQPj said:

gaURQYyTsHO

2020/03/24

mCJyUFVO said:

CIqaFpAxTGcL

2020/03/24

mlAVJveD said:

xVAjJoXDCSvdPL

2020/03/25

vnXhJIgkjWKcxs said:

TwgXRAfGd

2020/03/25

esDANKOZa said:

lanmDvZd

2020/04/01

pjlsZWxMRQywPTA said:

UCJPpzmZwaNLkf

2020/04/04

GHfrIodU said:

QoujFrDEPN

2020/04/04

hTdNgejGE said:

gLUxEmpoDK

2020/04/06

zfEvdarY said:

hvSWifNYgdZwPIbD

2020/04/06

ZxGMksYzjD said:

hJtXnIWFeBw

Leave a comment

Comments have to be approved before showing up.

x