Hos Animerch servicerer vi med glæde enhver kunde, både dem som er entusiatiske samlere og dem som måske ikke kender så meget til denne lidt specielle verden.

Men uanset hvad, så er der nogle få ting som vi gerne vil gøre dig opmærksom på omkring de produkter vi tilbyder, både på hjemmesiden og i vores butik:

  • VIGTIGT - Stort set alle de produkter som vi sælger, kan ikke betegnes som legetøj, men som værdifulde samleobjekter. Dette indkluderer vores PVC figurer, Figmaer og Nendoroids. Mange af disse produkter er reelt set beregnet til personer over 13-15 år på grund af deres skrøbelighed og smådele. Dette betyder dog ikke at en yngre person ikke kan få glæde af dem, så længe at produktet bliver behandlet ordenligt og med forsigtighed. 
  • Nobody's perfect... Så fra tid til anden kan det ske, at selv de bedste fabrikanter laver fejl. Det sker dog sjældent, men hvis du køber et produkt som viser sig at være defekt, så kan vi enten hjælpe dig med at kontakte fabrikanten, ellers så bytter / refunderer vi gerne varen.

 

Angående vores "Pre-order" produkter:

Hvis man tager et kig rundt på vores hjemmeside, vil det nok ikke være til at overse, at mange af vores produkter er beskrevet som "(Pre-order)", som med andre ord betyder "forudbestilling". Der går normalt 3 til 9 måneder*, før at en af vores nye produkter kan findes på lageret. Dette skyldes, at fabrikanterne først tager imod bestillinger for at få et nogenlunde overblik over efterspørgslen, før de begynder at masseproducere produktet. 

Med andre ord; vil man være sikker på at få fat på en bestemt figur, kan det højt anbefales at man laver en bestilling inden den udkommer, altså en "forudbestilling", da meget eftertragtede produkter kan risikere at være udsolgt på vores hjemmeside allerede inden udgivelsesdatoen.  

*Bemærk venligst at der kan forekomme forsinkelser fra fabrikanten, som yderligere kan udskyde udgivelsesdatoen.

 

Information omkring vores primære fabrikanter:

Good Smile Company

Er en af de aller største, bedste og førende firmaer inden for anime figur industrien. Der kan forventes høj kvalitet og fremragende kundeservice vedrørende deres produkter hvis man kontakter dem via. deres hjemmeside. Firmaet er mest kendt for deres Nendoroid linje og PVC figurer.
-

Max Factory

Er et selskab som hører under Good Smile Company. Da de producerer i et mindre omfang end hovedfirmaet, kan der i mange tilfælde forventes endnu skarpere kvalitetskontrol og derfor højere standard og kreativitet, især blandt deres PVC figurer. Firmaet er mest kendt for deres Figma linje og PVC figurer.
-

Alter

Er også et af de bedste og mest velkendte firmaer inden for produktionen af anime figurer. De producerer figurer i mindre omfang end f.eks. Good Smile Company, men har mere fokus på kvalitet frem for kvantitet. Derfor kan man roligt forvente et flot kvalitets produkt fra Alter. Firmaet er kendt for deres PVC figurer.
-

Kotobukiya

Er et stort firma inden for anime figur industrien. Kvaliteten på deres produkter kan variere, men overordnet kan du sagtens forvente et godt stykke håndværk. Firmaet er mest kendt for deres PVC figurer og Cu-Poche linje.
-

Banpresto

Er et kæmpe firma inden for den japanske popkulturs industri, som primært fokuserer på at lave prize figurer og andet anime merchandise. Deres produkter er forholdsvis billige, men kvaliteten er også dertil. Firmaet er mest kendt for deres prize figurer og deres Ichiban Kuji (lotteri) sæt som vi jævnligt har nede i butikken.