5 anime til at introducer forældre til anime. | Animerch - Anime & Manga Merchandise
5 anime til at introducer forældre til anime.

5 titler til at introducere dine forældre til anime.

En interesse er altid bedre, når man deler den med andre - familien inkluderet. Derfor har vi i Animerch lavet dig en liste med animes, der er gode at se med familien! Alle animes på listen har til fælles, at de ikke er for lange, har intet eller meget lidt fanservice og de er både godt skrevet og flot animerede. De er værd at se, selv hvis du er så heldig, at forældrene allerede er anime-nørder.

 

©Sunrise

Tiger & Bunny: Buddy-Cop x Superhero.
Tiger & Bunny er en superhelt anime, som kom før One Punch Man og My Hero Academia. Hovedpersonen, Kotetsu, er en enkemand og nu alene far, som skal balancere sine superhelte idealer, forpligtelse over for hans sponsor og ansvar som far til en datter, som ikke ved, at hendes far er superhelten ‘Wild Tiger’. Wild Tiger er blevet partner med den unge cool ‘Barnaby’, som har sine egne hemmeligheder - dette medfører super god duo dynamik. Buddy-cop x superhero anime når det er bedst, og perfekt til hvis familien elsker superhelte film, men gerne lige vil se en frisk fortolkning af det.

©CoMix Wave Inc.

Voice of a Distant Star: Sci-fi.
Voice of a Distant Star er Makoto Shinkai's debutværk. Det er en smuk sci-fi kortfilm, hvor storyboard, script og animation går op i en højere enhed, da Makoto Shinkai selv har stået for alt - undtaget musik og stemmeskuespil.
Hovedpersonen Mikako tager ud i rummet for at bekæmpe rumvæsner, men hun har en kæreste, Noboru, som er efterladt på Jorden. Filmen omhandler de tos forhold, følelser og hvordan de kommunikerer via beskeder, der tager lysår for at blive modtaget. Komprimeret til 25 korte, men godt fortalt minutter, bliver der gennemgået temaer, som Makoto Shinkai har taget op igen i hans andre film siden da.

 

©Studio Trigger

Little Witch Academia: Magi og dannelse.
Little Witch Academia er endnu et debutværk. Denne anime er fra Studio Trigger, hvor de først udgav den som en kort film, der blev efterfulgt af en re-make som en tv-serie. Det er en dynamisk og levende animeret fortælling om Ako, hvis største ønske er at lære magi - men i stedet for at være den udvalgte helt, så er hun en normal pige som faktisk er lidt af en...idiot. Dog en med gå-på-mod og vilje, ikke fejlfri, men med hjerte på det rigtige sted. Både filmen og serien er en livsglad og underholdende dannelse-fortælling med nye veninder og magiske væsener. Forbandelser skal brydes og bogsigneringer må ikke misses selvom man har husarrest på sit kollegie. Alt dette sker på 26 episoder i klassisk Studio Triggers over-the-top fashion.

 

 

©Wit Studio

Vinland Saga: Vikinger.
For familien, som ikke har de små at tage hensyn til når der er voldsomme scener, anbefaler vi ‘Vinland Saga’. Voldsomme scener, som er uundgåelige, da fortællingen foregår i vikingetiden, som ikke lægger skjul på, at vikingerne var et folk som tog på plyndringstogt. Hvis Game of Thrones eller Braveheart var for visuelt med krigens brutalitet, så burde man nok springer denne anime over.
Det er dog den samme brutalitet, som er med til at skabe fundamentet for en skæbnefortælling om Thorfinn, en indebrændt, hævngerrig og ung viking. Anime'en viser, hvordan han gennem tiden modnes, parallelt med det drama, der omgiver de mange personligheder omkring ham - bl.a. Knud den Store. Hvordan et liv med krig og død er med til at forme folk. Det er lige så meget historisk drama under Danmarks erobring af England, som der er en vikingesaga fortælling med alle dens egne overdrivelser og historiske fejl for fortællingens skyld, flot fortalt gennem en japansk linse.

 

©Wit Studio

Spy X Family: Komedie og spion.
Spy x Family er hurtigt blevet verdenskendt, som de fleste nok allerede har hørt om, hvis ikke set. Det er en slice-of-life-komedie-serie, som handler om det at være en familie, selv om de har hemmeligheder for hinanden.
Familien består af Loid, der holder sin identitet skjult for de andre. Han er mesterspionen "Twilight", som har fået en mission, hvor han bliver nødt til at lade som om han er familiefar og få et barn i samme skole som vedkommendes søn, så han kan komme tættere på målet. Loid støder på Yor i en butik, og de bliver gift, uden at de kender hinandens hemmelige identiteter; Yor er snigermorderen ‘Thorn Princess’, som også har sin egen mission. De har en adoptivdatter, Anya, som er et undsluppet eksperiment. Hun er tankelæser, så hun kender både Yors og Loids hemmeligheder - men forældrene ved ikke, at hun er det. Det er en underholdende og hjertevarmende serie, hvor der også er action.



Leave a comment
Indkøbskurv
0
Ingen produkter i kurven