Manga workshop i Valby Kulturhus | Animerch - Anime & Manga Merchandise
Manga workshop i Valby Kulturhus

Manga kunstnere JuLi, som arbejder hos os i Animerch, arbejder på at få en manga workshop op at køre. Undervisningen vil primært foregå på engelsk, men der er også mulighed for at snakke en smule dansk; hun er nemlig i gang med at tage danskundervisning. 

Manga workshoppen kommer til at fokusere på dem, der allerede kan de basale tegneteknikker. Hvis man bliver i tvivl om noget undervejs, skal man bare spørge! JuLi vil forberede sig på også at have nogle ekstra øvelser til dem, der måske er mere avancerede tegnere. 

Derfor vil der også være forskellige workshops, som man kan tilmelde sig, så man kan udvide sine tegneevner i specifikke emner. Målet er, at hvis man gennemfører alle workshops, kan man i sidste ende tegne og skrive sin egen manga. 

Introduktionsundervisning: Hertil vil der blive undervist i ansigt og krop, hvor der først fokuseres på det storre aspekt, hvorefter vil der dykkes ned i detaljer i de følgende workshops. Introduktionsundervisningen kommer til at strejfe lidt over alle kommende workshops, så deltagerne kan få en smagsprøve. 

Udover introduktionsundervisningen er forløbet planlagt således for de første fire workshops:

Workshop 1: Ansigtet. Dette bliver også lettere gennemgået i introduktionsundervisningen, men i den første 'rigtige' workshop vil der være mere fokus på detaljer samt forskellige ansigtsudtryk. 

Workshop 2: Kroppen. Til anden workshop vil der være fokus på kropsdetaljer samt forskellige kropstyper. 

Workshop 3: Posering. Til tredje workshop vil der blive undervist i forskellige dynamiske poseringer og vinkler.

Workshop 4: Karakterdesign. Ved fjerde workshop vil der blive undervist i, hvordan man bygger sin egen karakter op fra bunden af, og sørge for, at det rigtige udtryk kommer igennem. 

Senere vil der kommer mere, f.eks. baggrunge, så der i alt er 12 forskellige workshops. Sidste workshop vil være en rigtig manga-workshop, hvor man lærer at opsætte manga-gitter samt at skrive sin manga.

Introduktions-undervisningen koster kun 150kr, så man lige kan prøve det af. Derefter vil man enten kunne købe enkelte billetter til 250kr eller et klippekort på 5 omgange til 1000kr. Man bruger først sine klip, når man er til undervisningen, så man ikke bruger klip på noget, man ikke kan komme til. 

Hvis man ønsker privatundervisning, f.eks hvis man er helt nybegynder, så kan JuLi både give alene undervisning til 250kr eller mindre gruppe undervisning (2-10) til 200 kr per person. Disse lektioner er ca. halvanden time. 

 

Hvis i vil følge med i YuLis værker, kan i finde hende på instagram:

https://www.instagram.com/29292niku/

 

 

 

Leave a comment
Indkøbskurv
0
Ingen produkter i kurven